Uitleen

 • Link naar online bronnen in stafinterface openen in nieuwe browsertab
  In de stafinterface van Koha worden de links in records met een URL (in veld 856 u) na het aanklikken niet standaard in een nieuwe browsertab geopend. Een kleine aanpassing in het bestand INTRANETUSERJS zorgt ervoor dat de links in de resultaatpagina en in de detailpresentatie netjes in een nieuwe tab worden geopend. Ga naar…
 • Koha gebruikersdag 2023
  Beste KOHA-gebruikers in BelgiĆ« en Nederland, De live-meeting in Breda is op maandag 13 november in Breda. Hierbij het programma voor de Koha-gebruikersdag op maandag 13 november. BezoekadresHorizon Building (hoofdgebouw)Mgr. Hopmansstraat 24817 JS Breda
 • Een type bericht selecteren
  Het onderstaande rapport is een snelle manier om te zien welke berichten, zoals aanmaningen, in een bepaalde periode zijn verzonden. Met het rapport kun je selecteren op de verschillende typen berichten, zoals die gedefinieerd zijn onder Hulpmiddelen – Berichten en bonnen: Bij het uitvoeren van het rapport kun je een datumbereik opgeven en het berichttype….
 • Overzicht leners met reserveringen
  Voor een snel overzicht van openstaande reserveringen kun je het onderstaande rapport gebruiken. Onder openstaande reserveringen vallen ook de boeken die voor de lener klaar staan om afgehaald te worden, de reservering is immers nog niet volledig afgehandeld tot het moment van uitlenen.
 • Sublime Text
  Sublime Text een hele veelzijdige teksteditor met zeer geavanceerde mogelijkheden voor bijv. zoeken en vervangen. Ga naar Sublime Text voor meer informatie en download.