Link naar online bronnen in stafinterface openen in nieuwe browsertab

In de stafinterface van Koha worden de links in records met een URL (in veld 856 u) na het aanklikken niet standaard in een nieuwe browsertab geopend. Een kleine aanpassing in het bestand INTRANETUSERJS zorgt ervoor dat de links in de resultaatpagina en in de detailpresentatie netjes in een nieuwe tab worden geopend. Ga naar…
Lees verder Link naar online bronnen in stafinterface openen in nieuwe browsertab

Koha gebruikersdag 2023

Beste KOHA-gebruikers in BelgiĆ« en Nederland, De live-meeting in Breda is op maandag 13 november in Breda. Hierbij het programma voor de Koha-gebruikersdag op maandag 13 november. BezoekadresHorizon Building (hoofdgebouw)Mgr. Hopmansstraat 24817 JS Breda
Lees verder Koha gebruikersdag 2023

Een type bericht selecteren

Het onderstaande rapport is een snelle manier om te zien welke berichten, zoals aanmaningen, in een bepaalde periode zijn verzonden. Met het rapport kun je selecteren op de verschillende typen berichten, zoals die gedefinieerd zijn onder Hulpmiddelen – Berichten en bonnen: Bij het uitvoeren van het rapport kun je een datumbereik opgeven en het berichttype….
Lees verder Een type bericht selecteren

Sublime Text

Sublime Text een hele veelzijdige teksteditor met zeer geavanceerde mogelijkheden voor bijv. zoeken en vervangen. Ga naar Sublime Text voor meer informatie en download.
Lees verder Sublime Text

MarcEdit

MarcEdit is feitelijk een gereedschapskist voor het werken met MARC en is een uitstekend hulpmiddel voor vertalen van metadata. Op de website van MarcEdit kun je het programma downloaden, maar ook de nodige uitleg en ondersteuning vinden. Een overzicht van de ‘gereedschapskist’:
Lees verder MarcEdit